Black Power Panel

Strakke zonnepanelen

met een hoog rendement

Helaas is dit type paneel uitlopend en niet meer voldoende voorradig. De Black Power gaat er helemaal uit omdat de fabrikant het productieproces heeft gewijzigd. Daardoor past dit type paneel niet meer bij de visie en missie van Sents.

Dankzij slim inkopen werkt Sents voornamelijk met het zonnepaneel genaamd ‘Black Power’. Deze naam is dankzij de zwarte kleur en een hoge WP van 400. Vergelijk het gerust met het paneel van uw buurman of onze collega’s. Het is een zwart paneel in de afmeting 100 x 201 cm met een zwarte omlijsting. Eenmaal gemonteerd op het dak ziet het geheel er echt strak uit. Panelen als deze herken je direct.

Vermogen
Het ‘Black Power’ paneel heeft een zeer hoge wattpiek. Ideaal voor de particulier met maar een beperkte ruimte op het dak. Bij een vermogen van 400 WP is er sprake van hoog vermogen voor nog jarenlang gewaarborgd rendement. Al met al is onze ‘Black Power’ een goede keus.
Indien u wenst stuur ik u documentatie over de zonnepanelen.

Afmeting
Daar waar standaard wordt gewerkt met kleinere panelen, heb ik de overtuiging dat de kracht van de afmeting van de ‘Black Power’ in ieders voordeel werkt. Met 100 x 201 cm wordt met 4 panelen bereikt wat normaal met 6 panelen nodig is. Een ander bijkomend voordeel is dat er minder montagemateriaal nodig is waardoor Sents goed & goedkoop waar kan maken.

Anti-soiling
De in de fabriek aangebrachte vuil-afstotende laag noemen we ‘Anti-soiling’. Op deze manier ontstaat een vuil-afstotende werking van het oppervlak en hecht vuil minder gemakkelijk. Bij de eerste regenbui spoelt het meeste vuil eenvoudig weg. Alle 400 WP ‘Black Power’ panelen worden voorzien van Anti-soiling.

Helaas is dit type paneel uitlopend en niet meer voldoende voorradig.

Fabrieksgarantie
De 400 WP-panelen waar ik sinds maart 2020 mee werk zijn van een Nederlandse importeur, waardoor u niet misleid wordt. Deze importeur geeft een fabrieksgarantie van 5 jaar. Is er iets aan de hand, dan neemt u contact op met Sents en ga ik naar de betreffende importeur.

Bij schade aan het glas door transport of lekkage van vocht na een regenbui wordt het paneel vervangen*. In de praktijk komt dit nauwelijks voor.
Indien de panelen zijn gelegd door een officieel installateur, maakt u aanspraak op deze fabrieksgarantie.

Overigens gaan panelen vrijwel nooit stuk door fabricagefouten. Installateurs hebben om die reden nog nooit een garantieclaim op panelen ontvangen. De gevoelige onderdelen van een installatie zijn de omvormer en optimizers.

Voelt u zich toch geruster bij een langere garantieperiode? Dan is het mogelijk garantie bij te kopen. De standaard veroudering van panelen valt niet onder de garantie.

De zon schijnt!
De installateur is geweest, de 24 zonnepanelen liggen op uw dak bent u zo trots als een pauw. De volgende dat wordt u wakker en zon schijnt. U gaat naar buiten en u kijkt op uw dak hoe stralend panelen erbij liggen om elk glimpje zonnestraal op te vangen en om te zetten in energie. Wist u dat op bijna elk dak een bepaalde mate van kleurverschil waar is te nemen? De zon, de regen, de wolken. Een millimeter hoogteverschil kan al een andere tint opleveren. Dit is helaas niet te voorkomen.

Helaas is dit type paneel uitlopend en niet meer voldoende voorradig.

Importeur
De Black Power is geleverd door een gerenommeerd Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in zonne-energie systemen met een passie voor het steunen van het milieu.

*Zolang de voorraad strekt (in dezelfde kleur).

Het ‘Black Power’ zonnepaneel waar wij mee werken, goed voor 5 jaar garantie

Zonnepanelen ook bij u, goed & goedkoop

Doen: zonnepanelen van Sents

Sents is werkzaam in Friesland

Friesland Friese mentaliteit zonnepanelen installatie garantie