Over ons

Passie voor zonne-energie

Sents BV is ontstaan vanuit een passie voor gasloos wonen en het benutten van zonkracht. De installateur alsmede eigenaar van Sents is een pionier op dit gebied. Hij besloot in 2018 zelf zijn aansluiting op het gasnet te laten verwijderen. “Een dure hobby maar een goede keus”, aldus Sjoerd. Gasloos wonen bevalt hem goed. Zonne-energie benutten is niet de toekomst, het is het nu!

Installateur Sjoerd Faber
Sjoerd: “Met ruim 25 jaar ervaring in het vak kan ik zeggen, ik ben een vak-idioot. Ik help de mensen graag goed en vakkundig en lever graag kwaliteit.”
Sjoerd kan ook andere elektrotechnische vraagstukken voor u oplossen. Denkt u aan het plaatsen van een elektrische boiler, verhelpen van storingen, het aansluiten van een extra groep in de meterkast, hij doet het graag voor u. Voor simpelere kwesties zoals een lamp aansluiten of een stopcontact vervangen kunt u hem gerust bellen.

Kantoor
Het kantoor van Sjoerd is niet dagelijks bemand. Dat komt omdat hij zowel de aanvragen behandeld als ook de installaties verzorgd. Om die reden lukt het hem niet altijd direct in de opvolgende dagen een offerte uit te brengen. Uiteraard pakt hij uw aanvraag zo spoedig mogelijk op.

Mijn dank gaat uit naar Dhr. G. Hiemstra
Zonder Dhr. G. Hiemstra heeft Sents BV nooit tot stand kunnen komen. Hij riep voor de installatie van zijn panelen de hulp in van Sjoerd.
Gerrit: “Sjoerd was voor mij de aangewezen persoon omdat ik hem al ken vanaf zijn jeugd en sindsdien is gaan leren voor installateur. Op zijn zeventiende werkte hij al voor een gerenommeerd installatiebedrijf in Friesland”. De panelen in Harlingen liggen er dan ook stralend bij.

Goed & goedkoop

Heeft u hier vraagtekens bij geplaatst? Dan is onderstaande uitleg hierover het waard om te lezen;
“Ik ben een vakidioot die vanuit passie andere mensen wil helpen om net als ik te genieten van zonne-energie. Door het louter rekenen van een kleine marge op het materiaal en een laag uurtarief is Sents goedkoop. Ik heb geen vast personeel te betalen en geen dure bedrijfsbussen op de weg.”

Wat doet Sents niet
Andere bedrijven regelen voor u het contact met de belastingdienst voor de teruggave van de BTW op de door u gekochte zonnepanelen. Bij Sents dient u dat zelf te doen. Wat u ook zelf dient te doen is de energieleverancier laten weten dat u zelf stroom opwekt met uw eigen zonnepanelen. Beide handelingen zijn een fluitje van een cent.
Op deze manier krijgt u direct verbinding met de panelen op uw dag en vindt u het automatisch ook een uitdaging om het opgeleverde rendement in de gaten te houden.
Leest u hier onze werkwijze.

Contact
Wilt u Sjoerd persoonlijk spreken? Hij staat u graag te woord. Omdat Sjoerd zowel op kantoor de zaken regelt en zelf zonnepanelen installeert, kan het voorkomen dat hij u niet altijd direct te woord staat. Uiteraard belt hij u gewoon terug. Vult u desgewenst het formulier in op onze contactpagina, dan ziet hij uw aanvraag automatisch verschijnen.

Sents BV
Sinds april 2022 is Sents een BV. Daar ben ik, Sjoerd Faber, zeer trots op.

Projecten
Sents heeft al vele installaties gegund gekregen en met tevredenheid opgeleverd. Heeft u referenties nodig? U kunt onze projecten volgen op Facebook. Ook werken we zo nu en dan aan onze projectpagina.

Uw installateur in actie voor een project van 35 zonnepanelen in Harlingen, Kimsterweg 41
Uw installateur in actie voor een project van 26 zonnepanelen in Spierdijk, Spierdijkerweg 133

Geschiedenis
Al ruim 300 jaar voor Christus waren uitvinders al bezig de zonnewarmte te benutten voor huizenbouw.
De Zwitserse wetenschapper Horace-Bénédict de Saussure (1740-1799) wordt vaak genoemd als de eerste die in 1767 een soort zonnepaneel bouwde, waarmee hij via de opgewekte energie kon koken; de ‘zonneoven’.
Bron: historiek.net


Zonnepanelen ook bij u, goed & goedkoop

Doen: zonnepanelen van Sents

Sents is werkzaam in Friesland

Friesland Friese mentaliteit zonnepanelen installatie garantie