Zonnepanelen met stekker

Plug & play uw complete set

In geval van een installatie tot 10 stuks konden zonnepanelen voorheen prima via een omvormer (trafo) met een stekker op het net worden aangesloten. De werking was hetzelfde als zonnepanelen die via een omvormer naar de meterkast gaan. Sinds de komst van de vernieuwde NEN1010 is het niet meer toegestaan om een klein PV systeem tot 2,25A zo eenvoudig aan te sluiten.
Verwar dit alstublieft niet met zonnepanelen die je zonder omvormer in het stopcontact steekt!

De installateur van Sents regelt dat wat verstandig is. Of u 10 zonnepanelen wenst of meer of minder dan 10, hij zal zorgdragen voor aansluiting op een in huis te monteren omvormer, welke vervolgens op een eindgroep op de groepenkast wordt aangesloten, volgens alle normen. Wij pluggen en uw zonnepanelen gaan op play!

Verouderde meterkast
Het kan zijn dat u een sterk verouderde meterkast heeft. Dat is handig vooraf te weten. Vaak is het zo dat de groepenkast aangepast dient te worden. Dit is omdat bij een verouderde meterkast het onmogelijk is om met een aansluiting nog te voldoen aan de montage-regels. De fysieke aanpassing in de meterkast regelt de installateur van Sents graag voor u. Ook goed & goedkoop.

Na het moment van plug & play kunt u dezelfde of de volgende dag al via een app op uw mobiel of via Toon het opleverende vermogen bekijken.

Als u zonnepanelen heeft zal stroom vanuit het stopcontact nooit meer hetzelfde zijn

Zonnepanelen ook bij u, goed & goedkoop

Doen: zonnepanelen van Sents

Sents is werkzaam in Friesland

Friesland Friese mentaliteit zonnepanelen installatie garantie