Zonnepanelen ook bij u

Goed en goedkoop genieten van zonne-energie

Met Sents maak ik het voor de gewone particulier mogelijk om ook te genieten van zonne-energie in huis. Omdat Sents goed & goedkoop en daarnaast snel kan leveren.
Profiteer mee van de dagelijks opkomende zon middels zonnepanelen op uw dak. Ook als de zon verscholen zit achter een dikke laag wolken, dan nog bereiken de stralen de zonnepanelen op het dak van uw buurman en wordt zonne-energie omgezet naar kW. Dat wilt u toch ook!

Goed & goedkoop
Sents levert goed & goedkoop zonnepanelen + installatie. Het genereren van een win-win situatie.
Waarin Sents verschilt? Dat is de dure bedrijfsbus, het personeel en het kantoorpand. Dat heeft Sents allemaal niet. Wat Sents wel heeft is kennis en enthousiasme voor het vak en het doel om kwaliteit te leveren. De installateur zal niet eerder vertrekken voordat het goed is. En u krijgt gewoon een garantie bij de zonnepanelen en uiteraard service voor als er iets niet in orde blijkt te zijn.

Twee nieuwe merken zonnepanelen in aantocht
We zijn verheugd om vanaf augustus 2020 te we mogen werken met twee soorten nieuwe panelen.

JA SOLAR XL – 410 WP
Een XL paneel van 100 x 201 cm met een silver frame. De prijs van dit paneel is iets hoger dan de Black Power maar het iets hogere rendement maakt dit kleine beetje verschil in de totaalprijs weer goed. JA Solar heeft zich in het verleden goed bewezen en de garantievoorwaarden zijn uitstekend. Klikt u hier voor datasheet JA SOLAR XL.

ULICA Medium 355 WP – NIEUW!
Omdat we toch een full-black paneel in ons assortiment willen houden gaan we in zee met ULICA. Dit paneel heeft een standaard afmeting: 176 x 104 cm. Het is een gloednieuw paneel in zijn soort en leverbaar vanaf 21 juli 2020. De leverancier heeft uitvoerig getest met dit merk en is zeer enthousiast. Klikt u hier voor datasheet ULICA.

Afscheid van Black Power Panel
De Black Power gaat er helemaal uit omdat de fabrikant het productieproces heeft gewijzigd. Daardoor past dit type paneel niet meer bij de visie en missie van Sents.

Black Power Panel – uitlopend
Het paneel waar Sents sinds maart 2020 mee werkt is de ‘Black Power‘. Het is een paneel met een goede prijs – kwaliteit verhouding. Dankzij het vermogen van 400 WP en een afmeting van 100 x 201 cm is Sents met dit paneel zeer aantrekkelijk voor particulieren met meestal beperkte dakruimte.

Helaas is dit type paneel uitlopend en niet meer voldoende voorradig.

Plug & play
Uw complete set zonnepanelen wordt aangesloten volgens het begrip ‘Plug & play‘. Via een omvormer op een locatie in huis wordt de installatie aangesloten op een eindgroep in de groepenkast. Voor Sents dagelijkse kost, daarom noem ik het Plug & play. Of het 6, 10 of 24 zonnepanelen zijn, ik zorg ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Profiteer van onze aanbieding

10 zonnepanelen ‘XL of medium’, inclusief montage voor een vaste prijs van € 3750,- exclusief BTW.
Lees hier alles over dit aanbod

Meer / minder zonnepanelen
Wilt u liever meer zonnepanelen of heeft u minder ruimte beschikbaar? Dan geef ik graag advies op maat, waarna u een vrijblijvende offerte ontvangt.
Nieuwsgierig naar onze aantrekkelijke prijzen? Lees meer…

Onderhoud
Ook voor storingen en onderhoud is Sents het adres. Ik lever elektotechnische dienstverlening op bijna alle gebied.
Altijd tegen een aantrekkelijk tarief. Lees meer…

Benut de kracht van de zon!

Zonkracht wordt omgezet naar kWh

Ook als de zon verscholen zit achter een dikke laag wolken,
dan nog bereiken de
zonnestralen uw
zonnepanelen!

Zonnepanelen, iets voor u

Wanneer zonnepanelen minder kunnen opbrengen
In bepaalde situaties zijn zonnepanelen simpelweg geen slimme investering. Panelen gelegen in de schaduw, dat kan zijn door bijgebouwen of bomen leveren veel minder rendement dan wenselijk. Er wordt wel gesproken over factor 8 verschil in opbrengst tussen panelen liggend in direct zonlicht en liggend in voornamelijk schaduw.

Zonnepanelen tussen het oosten en westen, geplaatst in zuidelijke richting leveren het gewenste resultaat. Denkt u er over om panelen te plaatsen richting het westen? Hou er rekening mee dat ze dan ongeveer 16% minder kWh opleveren.

Door weersinvloeden kunnen panelen vervuilen. Vogelpoep in grote mate is niet slim te laten zitten. Ons advies is de panelen eens per jaar te reinigen. U kunt al opbrengst missen als u het een jaar overslaat. Het is nihil maar het jaar erop verdubbelt dit, omdat vuil zich nou eenmaal ophoopt. Onze nieuwste panelen zijn voorzien van een laag met vuil-afstotende werking wat het rendement zo hoog mogelijk houdt.


Zonnepanelen ook bij u, goed & goedkoop

Doen: zonnepanelen van Sents

Sents is werkzaam in Friesland

Friesland Friese mentaliteit zonnepanelen installatie garantie