Zonnepanelen ook bij u

Goed en goedkoop genieten van zonne-energie

Met Sents BV maak ik het voor de gewone particulier mogelijk om ook te genieten van zonne-energie in huis. Omdat Sents goed & goedkoop en daarnaast snel kan leveren.
Profiteer mee van de dagelijks opkomende zon middels zonnepanelen op uw dak. Ook als de zon verscholen zit achter een dikke laag wolken, dan nog bereiken de stralen de zonnepanelen op het dak van uw buurman en wordt zonne-energie omgezet naar kW. Dat wilt u toch ook!

Goed & goedkoop
Sents BV levert goed & goedkoop zonnepanelen + installatie. Het genereren van een win-win situatie.
Waarin Sents verschilt? Dat is de dure bedrijfsbus, het personeel en het kantoorpand. Dat heeft Sents allemaal niet. Wat Sents wel heeft is kennis en enthousiasme voor het vak en het doel om kwaliteit te leveren. De installateur zal niet eerder vertrekken voordat het goed is. En u krijgt gewoon een garantie bij de zonnepanelen en uiteraard service voor als er iets niet in orde blijkt te zijn.

Onze panelen
We zijn verheugd om te mogen werken met diverse soorten panelen. Sents staat bekend om installaties met XL zonnepanelen. Uiteraard is het klassieke formaat ook leverbaar.

XL JA Solar
Wegens de economische effecten in Europa en de rest van de wereld, was de JA Solar Bifacial in drukke tijden niet meer leverbaar. Om die reden is Sents BV in maart 2022 overgestapt naar Jinko Solar Bifacial.

XL – Jinko Solar Bifacial* – 455 – 475 WP
• 156 Monokristallijne cellen – P type (2 x 78)
• Zilver Aluminium frame
• Transparante backsheet
• Gewicht: 26.5 kg
• Afmetingen 2205 × 1032 × 40 mm
• 12 jaar product garantie
• 30 jaar lineaire opbrengst garantie
Klikt u hier voor de datasheet

Klassiek zonnepaneel
Is uw keus gevallen op een regulier klassiek zonnepaneel, dan gaan we met onze leverancier in gesprek voor het beste aanbod van dat moment.

*Wat zijn bifacial zonnepanelen?
Tweezijdige modules produceren zonne-energie aan beide zijden van het paneel. Terwijl traditionele panelen met de ondoorzichtige achterwand monofacial zijn, vangen de zonnecellen bij bifacial panelen zowel aan de voor- als achterkant licht.

Plug & play
Uw complete set zonnepanelen wordt aangesloten volgens het begrip ‘Plug & play‘. Via een omvormer op een locatie in huis wordt de installatie aangesloten op een eindgroep in de groepenkast. Voor Sents dagelijkse kost, daarom noem ik het Plug & play. Of het 6, 10 of 24 zonnepanelen zijn, ik zorg ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Zonnepanelen naar wens
Weet u al hoeveel zonnepanelen uw wenst? Weet u hoeveel ruimte u voor zonnepanelen beschikbaar heeft? Ik geef u graag advies op maat, waarna u een vrijblijvende offerte ontvangt.
Nieuwsgierig naar onze aantrekkelijke prijzen? Lees meer…

Onderhoud
Ook voor storingen en onderhoud is Sents het adres. Ik lever elektotechnische dienstverlening op bijna alle gebied.
Altijd tegen een aantrekkelijk tarief. Lees meer…

Benut de kracht van de zon!

Zonkracht wordt omgezet naar kWh

Ook als de zon verscholen zit achter een dikke laag wolken,
dan nog bereiken de
zonnestralen uw
zonnepanelen!

Zonnepanelen, iets voor u

Wanneer zonnepanelen minder kunnen opbrengen
In bepaalde situaties zijn zonnepanelen simpelweg geen slimme investering. Panelen gelegen in de schaduw, dat kan zijn door bijgebouwen of bomen leveren veel minder rendement dan wenselijk. Er wordt wel gesproken over factor 8 verschil in opbrengst tussen panelen liggend in direct zonlicht en liggend in voornamelijk schaduw.

Zonnepanelen tussen het oosten en westen, geplaatst in zuidelijke richting leveren het gewenste resultaat. Denkt u er over om panelen te plaatsen richting het westen? Hou er rekening mee dat ze dan ongeveer 16% minder kWh opleveren.

Door weersinvloeden kunnen panelen vervuilen. Vogelpoep in grote mate is niet slim te laten zitten. Ons advies is de panelen eens per jaar te reinigen. U kunt al opbrengst missen als u het een jaar overslaat. Het is nihil maar het jaar erop verdubbelt dit, omdat vuil zich nou eenmaal ophoopt. Onze nieuwste panelen zijn voorzien van een laag met vuil-afstotende werking wat het rendement zo hoog mogelijk houdt.


Zonnepanelen ook bij u, goed & goedkoop

Doen: zonnepanelen van Sents

Sents is werkzaam in Friesland

Friesland Friese mentaliteit zonnepanelen installatie garantie