26 XL panelen in Spierdijk

  • -

26 XL panelen in Spierdijk

Massagesalon White Lotus in Spierdijk heeft op zondag 26 juli 2020 de installatie van 26 XL panelen opgeleverd gekregen. De oorspronkelijke offerte met 400 WP ZL zonnepanelen bestond uit 24 stuks. In overleg heeft de klant 26 panelen aangeschaft. De beoogde Solis omvormer was gelukkig zwaar genoeg om dit stukje extra vermogen te kunnen verwerken.

‘Geen gemakkelijke klus’, aldus Sjoerd. ‘De pannen op dit dak waren van dusdanig oud model opdat ik de rail niet volgens de reguliere weg kon aanbrengen. De klant gaf mij het volste vertrouwen waardoor ik kon voorkomen dat de panelen schots en scheef kwamen te liggen. Voor elke haak heb ik de dakpannen ingeslepen. Dat ik dit als obstakel tegen zou komen, had ik oorspronkelijk niet bedacht. De klus is flink uitgelopen, maar het resultaat mag er zijn.’

De klant heeft Sents inmiddels laten weten dat op de schuur dito panelen op mogen komen. Het uitgebrachte advies is om eerst de meterkast onder handen te nemen. Wordt vervolgd!


  • -

Montage van XL zonnepanelen te Eén

Op dinsdag 22 en woensdag 23 juli 2020 was Sents aan de slag in het dorpje Eén. Op dinsdag is de rail op het dak gemonteerd en daarop de panelen geplaatst. Op woensdag is de omvormer en de aansluiting naar de meterkast gerealiseerd en is er nazorg geleverd aangaande de Wifi ontvangst naar de omvormer. Een geslaagd project!


  • -

Goed & goedkoop

Waar denkt u aan bij het lezen van de woorden goed & goedkoop? Kunnen deze twee volgens u samen gaan? Of is goedkoop nog altijd duurkoop?
Sents is het initiatief van een vakman. Deze vakman is elektrotechnisch installateur in zijn dagelijks leven. Als u met hem spreekt zult u zijn enthousiasme voor het vak zelf ook aanschouwen.

Het is niet zomaar dat zijn eigen huis al vanaf eind 2018 volledig gasloos is. Hij is een pionier in gasloos wonen. Toen deze klus bij hem thuis geklaard was, wilde hij andere mensen gaan helpen. Tegen een scherp tarief kan hij zonnepanelen inkopen en deze bij u installeren op vrijdag en zaterdag. Voor deze installatie rekent hij een leuk tarief, win-win voor de installateur en voor u.
Waar hij in verschilt met een bedrijf? Dat is de loods, de bedrijfsbus, het personeel en de dame op kantoor. Dat heeft Sents allemaal niet. Wat de installateur wel heeft is kennis en enthousiasme voor het vak en zijn vermogen om kwaliteit te leveren. Hij zal niet eerder vertrekken voordat het goed is. En u krijgt gewoon een garantie-certificaat bij de zonnepanelen en uiteraard service voor als er iets niet in orde blijkt te zijn.


  • -
Zonnepanelen schuin dak montage goedkoop

Snel rendement maken met Sents

Hoe gaat u om met rendement en vermogen? Het is geen nieuws dat de rente die u ontvangt op uw spaargeld nihil is. Zonnepanelen aanschaffen, het is een investering. Staat u er wel eens bij stil dat zodra zonnepanelen op uw dak liggen, u direct rendement gaat maken? Zonne-energie wordt dan specifiek voor u (en uw gezin) omgezet tot bruikbare kW. Vanaf dat moment zult u minder hoeven inkopen van uw energieleverancier. Na een aantal jaar heeft u de investering terugverdiend.
Het leuke is: des te lager de inkoopprijs van uw investering, des te sneller uw investering zich zal terugverdienen. Daardoor is uw spaargeld ineens meer waard dan dat u het op uw bankrekening laat staan. Met zonnepanelen + installatie van Sents heeft u dus echt de mogelijkheid om snel rendement te maken. Omdat Sents nou eenmaal goed & goedkoop is.


  • -
goedkoop zonkracht zonnepanelen Friesland installatie kWh

Zonkracht

Op een mooie stralende winterdag is de zonkracht gigantisch! Op dat soort dagen wordt de zonne-energie in razend tempo door alle zonnepanelen-installaties omgezet in kW, de voor ons bruikbare energie.
Zonde als op uw dak prima zonnepanelen passen en u dit initiatief blijft uitstellen. Zeker als u al langer denkt zonnepanelen aan te schaffen, leest u dan onze website. Vraag gerust een vrijblijvende prijsopgave, wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken.
Waar Sents voor staat? Sents helpt, bij grote en kleine installaties. Zonnepanelen + installatie, ook bij u, goed en goedkoop.


Zonnepanelen ook bij u, goed & goedkoop

Doen: zonnepanelen van Sents

Sents is werkzaam in Friesland

Friesland Friese mentaliteit zonnepanelen installatie garantie