Goed & goedkoop

  • -

Goed & goedkoop

Waar denkt u aan bij het lezen van de woorden goed & goedkoop? Kunnen deze twee volgens u samen gaan? Of is goedkoop nog altijd duurkoop?
Sents is het initiatief van een vakman. Deze vakman is elektrotechnisch installateur in zijn dagelijks leven. Als u met hem spreekt zult u zijn enthousiasme voor het vak zelf ook aanschouwen.

Het is niet zomaar dat zijn eigen huis al vanaf eind 2018 volledig gasloos is. Hij is een pionier in gasloos wonen. Toen deze klus bij hem thuis geklaard was, wilde hij andere mensen gaan helpen. Tegen een scherp tarief kan hij zonnepanelen inkopen en deze bij u installeren op vrijdag en zaterdag. Voor deze installatie rekent hij een leuk tarief, win-win voor de installateur en voor u.
Waar hij in verschilt met een bedrijf? Dat is de loods, de bedrijfsbus, het personeel en de dame op kantoor. Dat heeft Sents allemaal niet. Wat de installateur wel heeft is kennis en enthousiasme voor het vak en zijn vermogen om kwaliteit te leveren. Hij zal niet eerder vertrekken voordat het goed is. En u krijgt gewoon een garantie-certificaat bij de zonnepanelen en uiteraard service voor als er iets niet in orde blijkt te zijn.


Zonnepanelen ook bij u, goed & goedkoop

Doen: zonnepanelen van Sents

Sents is werkzaam in Friesland

Friesland Friese mentaliteit zonnepanelen installatie garantie